Väder

Mist

6°C

Mist i Markaryd

Användarvillkor

Användarvillkor Ebbesmat.se

GENERELLT

Ebbes Mat AB äger och driver sidan ebbesmat.se (härefter Ebbes Mat), vars produkter saluförs av anslutna butiker via marknadsplatsen. Följande användarvillkor gäller för konsumenter som besöker www.ebbesmat.se.

PERSONUPPGIFTSPOLICY

Ebbes Mat och den enskilda Butiken förbinder sig att följa Personuppgiftslagen (PuL) vars syfte är att skydda Konsumenternas personliga integritet. Ebbes Mat värnar om den personliga integriteten och prioriterar därför i första hand alltid skyddet av all information du anförtror oss och givetvis följer vi de lagar och regler som finns angående sekretess för att skydda din integritet.

På Ebbes Mat kommer du som kund att behöva uppge nödvändiga personuppgifter för att kunna genomföra köp. I samband med att du handlar på Ebbes Mat eller genom att abonnera på nyhetsbrev, samtycker du till att Ebbes Mat behandlar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL), samt att du eventuellt kommer att erhålla nyheter och erbjudanden via e-post. Vid varje enskilt tillfälle kommer du enkelt kunna avsluta nyhetsbrevet. Ebbes Mat kommer inte att lämna ut Konsumentens personuppgifter till tredje part, såvida inte detta krävs i samband med Konsumentens köp, tvingande regler eller domstolsorder. Konsumenten samtycker till att Ebbes Mat lämnar ut Konsumentens person- och adressuppgifter till tredje part för att fullborda konsumentens köp i enlighet med Ebbes Mat vid var tid gällande personuppgiftspolicy. Ebbes Mat svarar dock inte för sådan tredje parts användning av Konsumentens personuppgifter. Ebbes Mat ser allvarligt på bedrägerier samt bedrägeriförsök och arbetar aktivt för att motverka dessa.

COOKIES

Ebbes Mat använder sig av cookies. När du besöker ebbesmat.se, kan därför information lagras på din dator så att Ebbes Mat kan känna igen din dator. Denna information är vanligtvis i form av en textfil vilken betecknas som en ”cookie”. En cookie är en fil som möjliggör identifikation av ditt kommunikationsmedel (tex. dator) men utan personuppgifter. I normala fall tillåter de att viss information om din dator insamlas, inklusive din Internet Protokoll- (IP-) adress, din dators operativsystem, din webbläsare och adresser till webbsidor som länkar till ebbesmat.se. Det finns två typer av cookies. Den ena typen sparar en fil under en längre tid på besökarens dator och har ett utgångsdatum. Sådana cookies raderas efter att utgångsdatumet passerats. Den andra typen av kakor kallas sessionskakor och saknar utgångsdatum men försvinner när webbläsaren (eller annan typ av läsare) stängs av.

De cookies Ebbes Mat använder sig av används bland annat för att skicka rätt information till rätt användare, hantera inloggning och skicka rätt användare till rätt server. Dessutom krävs cookies för några av funktionerna på vår webbsida. Cookies används också för analys av besöken på webbsidor och för anonym demografisk profilering i syfte att förbättra Ebbes Mat tjänster till konsument. Ebbes Mat kan även använda sig av så kallade web beacons (eller ”pixel tags”) i samband med besök på vissa av e-gallerians webbsidor. Ebbes Mat använder dem emellertid inte för att identifiera enskilda användare personligen utan Web beacons används för att räkna besökare på en viss webbsida och/eller för tillgång till vissa cookies. Även denna information används för att förbättra våra tjänster. Web beacons samlar i normala fall inte in någon annan information än den som din webbläsare ger som en standardinställning vid varje slag av internetkommunikation.

Du kan välja att inte ta emot cookies eller web beacon, det kan dock medföra att du stöter på problem med funktionaliteten på ebbesmat.se. En web beacon kan emellertid fortsätta att samla in information om besök från din IP-adress, men sådan information kommer inte längre att vara särpräglad. Om du inte önskar att ta emot cookies eller vill bli varnad innan de lagras på din dator, kan du ändra inställningarna på din webbläsare, läsplatta eller mobiltelefon